Kontakt udlejer – det er gratis

Jakob Larsen Sjællandsgade, 21A
6700, Esbjerg

Beregn pris

Lejepris: 0,00 kr.
Depositum: 100,00 kr.

Foldebord (Har 2 stk)

Esbjerg
Lejepris
30,00 kr. pr. dag
200,00 kr. pr. uge

Udlejer mine foldeborde (Har 2 stk) Prisen på 30 kr. er pr. bord. Farve Hvid Længde 180 cm Højde 74 cm Bredde 74 cm Materiale bordben Metal Materiale bordplade Plast Vedligeholdelsesfri Ja Praktisk foldbart bord med stel i grålakeret metal og plade i hvid plast. Det foldbare bord er velegnet til både inden- og udendørs selskaber, hvor det nemt og hurtigt kan slås op og klappes sammen igen, hvilket sikrer optimal fleksibilitet samt praktisk og pladsbesparende opbevaring. Foldebordet er et godt supplement til terrassens øvrige havemøbler til de lejligheder, hvor man har brug for ekstra bord- eller afsætningsplads.


Booking kalender
Ledig
Optaget

Mød udlejer

Se profil
Jakob Larsen

6700 Esbjerg , Denmark

Jeg er en pålidelig, hjælpsom og fornuftig ung mand der ønsker at udleje de ting jeg alligevel har stående og sjældent bruger. Forhåbentlig kan udlejninger være med til at betale min næste sommerferie.


Denne side benytter cookies for at give dig den bedste oplevelse på siden. Ved at fortsætte acceptere du vores betingelser, privatlivs politik og brugen af cookies på ShareOne.dk Accepter