Om ShareOne

Sådan virker det

ShareOne DK ApS er startet i Danmark, nærmere fortalt i København. Behovet opstod, da Jakob Øgendahl Larsen, stifter og direktør for ShareOne.dk, stod og manglede en rillefræser i et par dage til renovering af sin lejlighed. Efter længere tids søgen på nettet efter en nem og billig mulighed for leje af privat værktøj, var der intet at finde. Med dette behov gik Jakob i gang med at gennemsøge markedet, men han indså, at der ikke rigtig var nogen, der tilbød det ønskede. Det inspirerede Jakob til at grundlægge Danmarks største og sikreste udlejningsportal for private, nemlig ShareOne.dk.

På deleøkonomiportalen ShareOne.dk ønsker vi, at folk hjælper hinanden. Tillid, tryghed og venlighed er nogle af kernebegreberne, som stifter og direktør Jakob ønsker skal afspejle sig i ShareOne.dk.

”Folk skal kunne dele deres ting sikkert med hinanden uden at tænke på, om det er en røver, der låner produktet. ShareOne.dk er opbygget i troen på, at der kan laves en privat, men sikker, platform, hvor beboere i forskellige områder kan mødes, få bekendtskaber og dele deres ting.”

Jakob, stifter og direktør af ShareOne.dk mener, at udlejning mellem private skal være let for alle.

”Det er gratis for alle at oprette sig hos ShareOne.dk, det koster først noget, når et ønsket udlejet produkt bliver lejet. Så simpelt er det, og så simpelt skal det være. Alle skal have muligheden for at benytte sig af vores private udlejningsportal, på den måde begynder folk at stole på hinanden og sammen være med til at skåne miljøet og spare/tjene lidt penge.”